"Fijat" postao "Naša fabrika"

Bez autora
Feb 05 2013

Većina radnika odlučila je da fabrika "Fijat automobili Srbija" promeni ime u "Naša fabrika". Konkurs za novi naziv fabrike bio je raspisan na Fejsbuku, a u konkurenciji su bili još i predlozi: "Prvoslav Raković" (po prvom direktoru "Zastave"), "Car Konstantin Veliki" i "Desanka Maksimović".Naziv "Naša fabrika" je odabran, jer je on posvećen hiljadama "običnih" ljudi, zbog kojih je fabrika to što jeste i što upućuje na činjenicu da fabrika pripada "svima nama".

"Fijat" postao "Naša fabrika"Fabrika automobila u Kragujevcu, "Fijat automobili Srbija", odlukom većine radnika promenila je ime i sada se zvanično zove "Naša fabrika".

Većina radnika odlučila je da fabrika "Fijat automobili Srbija" promeni ime u "Naša fabrika".

Konkurs za novi naziv fabrike bio je raspisan na Fejsbuku, a u konkurenciji su bili još i predlozi: "Prvoslav Raković" (po prvom direktoru "Zastave"), "Car Konstantin Veliki" i "Desanka Maksimović".

U saopštenju kompanije "Fijat automobili Srbija" navodi se da je naziv "Naša fabrika" odabran, jer je on posvećen hiljadama 'običnih' ljudi, zbog kojih je fabrika to što jeste i što upućuje na činjenicu da fabrika, kako se navodi, pripada "svima nama".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik